PADEL

FINNISH PADEL TOUR

Kuopiolainen Padel Sawo ry on saanut kunnian järjestää toista kertaa Kuopiossa Suomen Padelliiton alaisen Finnish Padel Tour -osakilpailun. Turnaus pelataan Padel Club Finland Kuopion hallilla 24.5.-26.5.2024. Finnish Padel Tourissa pelaavat Suomen parhaimmat padelpelaajat. Osallistujia voi olla mukana myös ulkomailta. Turnauksessa pelataan miesten ja naisten sarjat.

Lisätietoa Finnish Padel Tourista ja ilmoittautumisesta täältä.

Nyt on siis mieletön mahdollisuus päästä nauttimaan huippuluokan padel-otteluista Kuopiossa. Tule katsomaan Suomen parasta padelia paikan päälle tai seuraa kilpailuja kotikatsomosta. Osakilpailut lähetetään suorana IS-TV:ssä ja ottelutallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen niin Ruutu Urheilusta kuin kiertueen YouTube-kanavalta.

Turnauksen lisätiedot ja ilmoittautuminen avataan Padelutioniin.

Lisätietoja kuopiolaisesta padeltoiminnasta täältä.

is-tv-logo
youtube_logo
ruutu-logo-cut

FINNISH PADEL TOUR INFO

Bellarannassa sijaitseva Padel Club Finland toimii Finnish Padel Tour -osakilpailun kisakeskuksena. Kuopion padelkeskuksella on yhteensä 9 kenttää, joista kaksi on avattu 2020 ja seitsemän syyskuussa 2022. Laadukkaiden pelikenttien lisäksi keskuksella on viihtyisät loungetilat, kahvio anniskeluoikeuksilla sekä Padel Shop. Lisätietoa Padel Club Finlandista löydät täältä.

Bellanrantaan pääset kätevästi niin autolla, paikallisliikenteen bussilla kuin myös veneillen, risteillen tai Vilkku -kaupunkifillarilla. Katso lisää

C-LUOKAT

C-luokat ovat Suomen Padelliiton alaisia Kansallisten kilpailujenkilpailuluokkia. C-luokissa pelataan miesten ja naisten sarjatkaaviomuodossa. Osallistuminen vaatii kilpailulisenssin jaseurajäsenyyden.

Kyseinen sarja korvaa viime vuoden aktiivisarjan tuodenmukanaan virallisen turnauksen ominaisuudet, kuten ranking-pisteet.Ilmoittautuminen tapahtuu Padelutionissa, mistä myös löytää lisätietojakoko turnauksesta.Lisätietoja: Kilpailunjohtaja Antti Lyytinen, antti@padelsawo.fi

 

HARRASTESARJA

Harrastesarjassa pääset pitämään hauskaa rakkaan lajin parissa, jossa kisataan tosissaan muttei vakavissaan. Turnaukseen voi osallistua kuka tahansa matalalla kynnyksellä, se on tarkoitettu kaikille padelista kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, hyvää mieltä ja pilkettä silmäkulmassa kuitenkin vaaditaan. Osallistu mukaan pelaamaan Kuopion omaan KovaSikaJuttuun!

Turnauksessa järjestetään kaksi eri sarjaa!

 

Klikkaa alta osuvimmasta sarjasta ja lue tarkemmat sarjakuvaukset eri sarjoista.

Osuma Weekendin aikana järjestetään neljä eri sarjaa, joista voit valita sopivan itsellesi

Harrastesarja miehet

Harrastesarja naiset

Miehet C-luokka

Naiset C-luokka

PELIPASSI

40€*

Osallistuminen harrastesarjaan tai C-kilpasarjaan

Pelipassilla lunastat paikkasi harrastesarjassa tai C-kilpasarjassa.

* Harrastesarjan ilmoittautumisessa

hintaan lisätään pieni palvelumaksu

ILMOITTAUTUMINEN SARJOIHIN

 

FINNISH PADEL TOUR & C-LUOKAT

 Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä: antti@padelsawo.fi

HARRASTESARJA

Ilmoittaudu miesten tai naisten harrasteturnaukseen alla olevien linkkien kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan pelipassi. Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta, mahdollisissa pelaajamuutoksissa ota yhteyttä: info@osumaweekend.fi

Ilmoittautuminen vaatii rekisteröitymisen Playtomic-sovellukseen. Playtomic -sovelluksen voit ladata oman puhelimesi sovelluskaupasta.

(HUOM. Yhteistyökumppaneiden ei erikseen tarvitse ilmoittautua turnaukseen, vaan yhteistyökumppanipelaajat lisätään tuotannon puolesta. Rekisteröidythän sovellukseen kuitenkin etukäteen, kiitos.)

INFO: BILLEBEINO

Hupiturnauksien pääkeskuksena toimii Billebeino Padel Kuopio Kumpusaaressa. Billebeino Padel Kuopio pitää sisällään kuusi MejorSet panorama-kenttää. Hallilta löytyy pieni shop, sauna- ja suihkutilat. Voit tulla nauttimaan hupiturnauksien annista ja tunnelmasta hallille!

Billebeino Padel Kuopio sijaitsee osoitteessa: Lokkisaarentie 3, 70620 Kuopio, Katso kartalta

Lisätietoa löydät täältä.

INFO: TOIVALA

Osa hupiturnauksista käydään Padel Vison – Toivalan kentillä. Padel Vision Toivalassa on neljä laadukasta kenttää, joissa on huikeat 11 m korkeutta, eli korkeimmatkin lobit onnistuvat täällä vaivatta! Hallille pääsee autolla vaivattomasti moottoritien kautta. Hallilta löydät pukutilat ja suihkut.

Padel Vision Toivala löytyy osoitteesta: Tietäjäntie 2, 70900 Toivala, Katso kartalta

Lisätietoa löydät täältä.

INFO: Padel Club Finland Bellanranta

Kuopion padelkeskuksella on yhteensä 9 kenttää, joista kaksi on avattu 2020 ja seitsemän syyskuussa 2022. Laadukkaiden pelikenttien lisäksi keskuksella on viihtyisät loungetilat, kahvio anniskeluoikeuksilla sekä Padel Shop.

Padel Club Finland Bellaranta sijaitsee osoitteessa: Siikaranta 9C, 70620 Kuopio, Katso kartalta

Lisätietoa löydät täältä.