PADEL

FINNISH PADEL TOUR

Kuopiolainen Padel Sawo ry on saanut kunnian järjestää toista kertaa Kuopiossa Suomen Padelliiton alaisen Finnish Padel Tour -osakilpailun. Turnaus pelataan Padel Club Finland Kuopion hallilla 24.5.-26.5.2024. Finnish Padel Tourissa pelaavat Suomen parhaimmat padelpelaajat. Osallistujia voi olla mukana myös ulkomailta. Turnauksessa pelataan miesten ja naisten sarjat.

Lisätietoa Finnish Padel Tourista ja ilmoittautumisesta täältä.

Nyt on siis mieletön mahdollisuus päästä nauttimaan huippuluokan padel-otteluista Kuopiossa. Tule katsomaan Suomen parasta padelia paikan päälle tai seuraa kilpailuja kotikatsomosta. Osakilpailut lähetetään suorana IS-TV:ssä ja ottelutallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen niin Ruutu Urheilusta kuin kiertueen YouTube-kanavalta.

Lisätietoja kuopiolaisesta padeltoiminnasta täältä.

is-tv-logo
youtube_logo
ruutu-logo-cut

FINNISH PADEL TOUR INFO

Bellarannassa sijaitseva Padel Club Finland toimii Finnish Padel Tour -osakilpailun kisakeskuksena. Kuopion padelkeskuksella on yhteensä 9 kenttää, joista kaksi on avattu 2020 ja seitsemän syyskuussa 2022. Laadukkaiden pelikenttien lisäksi keskuksella on viihtyisät loungetilat, kahvio anniskeluoikeuksilla sekä Padel Shop. Lisätietoa Padel Club Finlandista löydät täältä.

Bellanrantaan pääset kätevästi niin autolla, paikallisliikenteen bussilla kuin myös veneillen, risteillen tai Vilkku -kaupunkifillarilla. Katso lisää

C-LUOKAT

C-luokat ovat Suomen Padelliiton alaisia Kansallisten kilpailujenkilpailuluokkia. C-luokissa pelataan miesten ja naisten sarjatkaaviomuodossa. Osallistuminen vaatii kilpailulisenssin jaseurajäsenyyden.

Kyseinen sarja korvaa viime vuoden aktiivisarjan tuodenmukanaan virallisen turnauksen ominaisuudet, kuten ranking-pisteet.Ilmoittautuminen tapahtuu Padelutionissa, mistä myös löytää lisätietojakoko turnauksesta.Lisätietoja: Kilpailunjohtaja Antti Lyytinen, antti@padelsawo.fi

 

Miehet C-luokka

Suomen Padelliiton alainen Kansallinen kilpailu. Pelimuotona toimii 32
parin kaavio, missä pelataan ylä- ja alakaavio. Kaavion ollessa täysi
ensimmäinen kierros pelataan perjantaina ja loput ottelut lauantaina
sekä sunnuntaina. Jokaiselle parille tulee vähintään kaksi ottelua.
(Mikäli ei tule äkillisiä poisjääntejä tai loukkaantumisia).

Sarjan kolme parasta paria palkitaan tuotepalkinnoin. Turnaukseen otetaan
mukaan 32 paria ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu
keskiviikkona 15.5. klo 21. Osallistujan ranking-sijoitus on oltava
väliltä 151.-600.

Vaatii lisenssin ja seurajäsenyyden

Naiset C-luokka

Suomen Padelliiton alainen Kansallinen kilpailu. Pelimuotona toimii 16
parin kaavio, missä pelataan ylä- ja alakaavio. Ottelut pelataan
lauantaina ja sunnuntaina. Jokaiselle parille tulee vähintään kaksi
ottelua. (Mikäli ei tule äkillisiä poisjääntejä tai loukkaantumisia).

Sarjan kolme parasta paria palkitaan tuotepalkinnoin. Turnaukseen
otetaan mukaan 16 paria ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen
sulkeutuu keskiviikkona 15.5. klo 21. Osallistujan ranking-sijoitus on
oltava väliltä 81.-300. Ottelut pelataan lauantaina ja sunnuntaina.

Vaatii lisenssin ja seurajäsenyyden

HARRASTESARJA

Harrastesarjassa pääset pitämään hauskaa rakkaan lajin parissa, jossa kisataan tosissaan muttei vakavissaan. Turnaukseen voi osallistua kuka tahansa matalalla kynnyksellä, se on tarkoitettu kaikille padelista kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, hyvää mieltä ja pilkettä silmäkulmassa kuitenkin vaaditaan.

Pelimuoto ilmoitetaan myöhemmin. Pelit alkavat perjantaina klo 16 ja jatkuvat sijoituksen mukaan lauantaihin saakka. Pelipaikkana toimii BilleBeino Padel Kuopio / Padel Vision Toivala. Tarkemmat pelikaaviot, säännöt ja sijainnit julkaistaan lähempänä osallistujille.

Ei vaadi lisenssiä

 

Ilmoittautuminen harrastesarjaan

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan pelipassi. Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta, mahdollisissa pelaajamuutoksissa ota yhteyttä: info@osumaweekend.fi

Ilmoittautuminen vaatii rekisteröitymisen Playtomic-sovellukseen. Playtomic -sovelluksen voit ladata oman puhelimesi sovelluskaupasta.

(HUOM. Yhteistyökumppaneiden ei erikseen tarvitse ilmoittautua turnaukseen, vaan yhteistyökumppanipelaajat lisätään tuotannon puolesta. Rekisteröidythän sovellukseen kuitenkin etukäteen, kiitos.)

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 19.5. klo 23:59

Ilmoittaudu harrastesarjoihin alla olevista linkeistä:

PELIPASSI

40€*

Osallistuminen harrastesarjaan tai C-kilpasarjaan

Pelipassilla lunastat paikkasi harrastesarjassa tai C-kilpasarjassa.

* Harrastesarjan ilmoittautumisessa

hintaan lisätään pieni palvelumaksu

INFO: BILLEBEINO

Hupiturnauksien pääkeskuksena toimii Billebeino Padel Kuopio Kumpusaaressa. Billebeino Padel Kuopio pitää sisällään kuusi MejorSet panorama-kenttää. Hallilta löytyy pieni shop, sauna- ja suihkutilat. Voit tulla nauttimaan hupiturnauksien annista ja tunnelmasta hallille!

Billebeino Padel Kuopio sijaitsee osoitteessa: Lokkisaarentie 3, 70620 Kuopio, Katso kartalta

Lisätietoa löydät täältä.

INFO: TOIVALA

Osa hupiturnauksista käydään Padel Vison – Toivalan kentillä. Padel Vision Toivalassa on neljä laadukasta kenttää, joissa on huikeat 11 m korkeutta, eli korkeimmatkin lobit onnistuvat täällä vaivatta! Hallille pääsee autolla vaivattomasti moottoritien kautta. Hallilta löydät pukutilat ja suihkut.

Padel Vision Toivala löytyy osoitteesta: Tietäjäntie 2, 70900 Toivala, Katso kartalta

Lisätietoa löydät täältä.

INFO: Padel Club Finland Bellanranta

Kuopion padelkeskuksella on yhteensä 9 kenttää, joista kaksi on avattu 2020 ja seitsemän syyskuussa 2022. Laadukkaiden pelikenttien lisäksi keskuksella on viihtyisät loungetilat, kahvio anniskeluoikeuksilla sekä Padel Shop.

Padel Club Finland Bellaranta sijaitsee osoitteessa: Siikaranta 9C, 70620 Kuopio, Katso kartalta

Lisätietoa löydät täältä.