OHJELMA

Osuma Weekend 24.-25.5.2024
Kuopion Bellanranta

 

Osuma Weekend on alkukesän houkuttelevin urheilun ja viihteen tapahtuma. Ohjelmasta löytyy aktiviteettia kaikenikäisille.

Urheiluohjelmisto koostuu padelin ympärille, mutta 2024 tuo mukanaan uusia lajeja. Padelissa viikonlopun aikana käydään Cupra Finnish Padel Tour -osakilpailu, jossa pelaa Suomen parhaimpia padelpelaajia. Samaan aikaan pelataan myös padelin C-kilpasarjaa ja Osuma Weekend Padel -harrasteturnaus, joihin voit osallistua oman tasosi mukaan. Padelin ja viime vuodelta tutun Kiho Streetbasket -katukoristurnauksen lisäksi Bellanrantaan saapuu katusähly, liaanihyppy ja benjihyppy.

Lauantaina järjestetään jälleen suosiota kerännyt koko perheen ilmaistapahtuma Osuma Seikkailu, jossa seikkaillaan Bellanrannan ja Kumpusaaren alueella hauskoilla toimintapisteillä tutustuen alueen toimijoihin ja seuroihin.

Osuma Weekendin illat päättyvät ainutlaatuisiin iltabileisiin (K18) Kuopion Saanalla, jonka ohjelmasta löydät lisätietoa alapuolelta.

Osuma Weekend festival

Osuma Weekendissä on Kuopion Saanalla monipuolinen kattaus artisteja, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. (Ikäraja K18). Perjantaina 24.5. esiintyvät huikeat BESS, Bee ja Hullu Pappila sekä lauantaina 25.5. Portion Boys, Darude, VIIVI ja SKYB. Kuopion Saanan alueelle rakentuu aivan uusi tapahtuma-alue, joka sisältää artistien ja lavan lisäksi paikallista streetfoodia Sawohousen valmistamana, yhteistyökumppaneiden esittelypisteitä ja VIP-vieraille oma VIP-alue kera OLVI VIP-teltan. Lue lisätiedot alueen palveluista INFO-välilehdeltä.

 

VIP Pool Party

 

Ahooy VIP Pool Party, and the world is your oyster!

Paikallinen bränditoimistomme Ahooy on lämmittänyt VIP-vieraille saunan ja virittäneet perinteiset allasbileet uuteen uskoon.

Takaterassin mytkeet ovat käynnissä iltamyöhälle saakka, kun DJ pyörittää levylautasta ja takaa, että juhlakansan tanssijalka vipattaa. Haasta kaverisi Beer pong -skabaan, käynnistä vesisota tai kokeile, kuinka matalalta pääset limbokisassa.

Luvassa naurua, hyvää musiikkia, tanssiesityksiä sekä unohdettuja ja unohtumattomia hetkiä ystävien kanssa.

Lauantain tai kahden päivän VIP-lipulla pääset myös nauttimaan VIP-ruuasta lauantaina 25.5. klo 18-21 Saanan ravintolassa.

VIP-MENU

25.5. LAUANTAIN VIP-MENU

Perjantai 24.5.2024

SAANALLA PORTIT AUKI KLO 18

 

PÄÄLAVALLA:

KLO 18 ALKAEN DJ STEEZY JOE

KLO 19 HULLU PAPPILA

KLO 21 BEE

KLO 23 BESS

 

BILEET JATKUU SAANAN SISÄTILOISSA

KLO 00 DJ STEEZY JOE

Lauantai 25.5.2024

SAANALLA PORTIT AUKI KLO 18

 

PÄÄLAVALLA:

KLO 18 ALKAEN SKYB

KLO 19 VIIVI

KLO 21 DARUDE

KLO 23 PORTION BOYS

 

BILEET JATKUU SAANAN SISÄTILOISSA

KLO 00 DJ STEEZY JOE

Perjantai 24.5.

Bess

Bess on nelinkertainen Emma-voittaja ja hänet on palkittu myös Iskelmä Gaalassa Vuoden naisartistina ja Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden läpimurto -tunnustuksella. Tunnistettavalla soundilla varustettu artisti tuli tunnetuksi Tempo biisistään ja sen jälkeen on tullut useita hittejä, joista mm. UMK-kappale Ram Pam Pam on rikkonut ennätyksiä.

BESS by JIRINA

Bee

Bee on tulokasartistina noussut vauhdilla Spotifyn Suomen Top-50 listoille. Hänet on valittu vuoden 2023 YleX Läpimurtoartistiksi. Tummaa poppia ja soulia yhdistelevä upea ääninen laulaja on tullut tutuksi mm. upeista kappaleistaan Tequilakahvi ja Viimeisiä sanoja.

Hullu Pappila

Hullu Pappila edustaa tämän vuoden Osuma Weekendissä kuopiolaista uuden musiikin aaltoa. Vuonna 2021 perustettu pop-rock yhtye on ehtinyt keräämään suosiota valtavirran taustalla sekä paikallisesti että muualla Suomessa, mm. Hullu Pappila esiintyi helmikuun alussa loppuunmyydyllä Semifinal-liveclubilla Helsingissä. Yhtyeen kappaleet, mm. debyyttisingle Aallonpohja, ovat kaksikon itsensä äänittämiä, tuottamia ja miksaamia.

Lauantai 25.5.

Portion Boys

Portion Boys on monista hiteistään tunnettu vauhdikas viiden jäsenen bilebändi. Syksyllä 2023 jo ennakkoon useita miljoonia striimejä saavuttaneelta debyyttialbumilta Dynastia löytyy mm. kappaleet Elämän ABC, Vauhti kiihtyy ja Samaa taivasta katsotaan.

DARUDE

Darude ei paljoa esittelyjä kaipaa, mutta maailmanlaajuisesta Sandstorm-megahitistä tunnettu DJ-legenda saapuu tanssittamaan Kallaveden äärelle. Syksyllä 2023 julkaistulla uudella Together-albumilta löytyy uusia clubihittejä sekä mm. kappale Fairytale, joka loistavasti uudelleenversioi Sunrise Avenuen kansainvälistä hittiään Fairytale Gone Bad.

VIIVI

Läpimurtonsa Suomen pop-kentän kärkiartisteihin tehnyt VIIVI on palkittu mm. vuoden 2022 Emma Gaalassa vuoden tulokkaana. Edukseen erottuvalla väkevällä laulutulkinnallaan ja upeilla teksteillä sekä kertosäkeillä VIIVI on ylittänyt tuplaplatinarajan heti debyyttialbumillaan. VIIVI on monille tuttu jättihiteistään mm. Lääke ja USA. Uudemmat hitit vuodelta 2023 Mitä näil korteil saa? ja Ihana kipu ovat viihtyneet pitkän ajan radiolistan kärjessä.

BY: Janita Autio

SKYB

SKYB tarjoilee takuuvarmat ysärihitit, sekä kovimmat päivän biisit vuosikymmenten kokemuksella. Osuma Weekendin lavalla tullaan näkemään tutut DJ:t Frankie, Make ja MikkoL.